Another Nerd eventyret starter her

Nogle gange bliver man nødt til at sætte sig et mål og nå det, også selvom det gør lidt ondt. Jeg tager nu min egen medicin og sætter ‘Another Nerd’ hjemmesiden live, uden egentlig at være helt færdig. MEN når man som jeg prædiker for andre at det handler om at komme ud med tingene, produkter og tanker skal testes af i virkeligheden og ‘Fail Fast’, så nytter det jo ikke noget, at jeg ikke kan tage min egen medicin.

Det er lidt sjovt, når jeg nu i min studietid lavede masser af hjemmesider til andre og herunder opbyggede en ret fin proces, som jeg faktisk også holdt et oplæg om, for de studerende jeg var TA for i faget omkring webdesign, at alle disse gode processer og tanker, ryger lige ud til højre, lige så snart det er mit eget. Jeg er en nørd, hvis du ikke skulle have gættet det, når du mødte virksomhedsnavnet, så ved du det nu – jeg er en stolt nørd. Hvis der virkelig er noget jeg kan tabe mig selv i, så er det research og vidensopbygning, så mens jeg sidder og leger med min forside, kommer jeg i tanke om hvilket plugin der er godt til cookies, og så går der ikke mange minutter, før jeg har begravet mig ned i et hul af plugins, der koster eller er gratis, men ikke rigtig liiige det plugin jeg jo havde i mit hovede.

SÅ nu bliver jeg nødt til det, jeg skubber en halvfærdig hjemmeside ud – de store linjer er på plads, de flotte billeder kommer snart, men ‘Start før du er klar’ som mine gode venner hos “Byg din business” siger, så det gør jeg nu.

Another Nerd er ‘open for business’!

Scroll to Top