Another Nerd har specialiseret sig i koblingen mellem det IT faglige, forretningen og trivsel.

Baseret på næsten ti års erfaring som forretningsanalytiker, User Experience specialist og Product Owner for knivskarpe udviklerteam, har jeg flere gange oplevet behovet for at kommunikere på en ny måde.

Derfor er min mission med Another Nerd at skabe et fælles sprog, der bygger bro mellem IT og forretningen og samtidig skaber et bedre arbejdsmiljø i udviklerteamet og på tværs af virksomheden.

Jeg mener, IT-projekter kan drives på en anden måde, end vi gør lige nu, og jeg tror på, at der er en bedre fremtid for alle os, der elsker at arbejde med udviklingsprojekter.

Min metode fokuserer derfor på at skabe Sammenhæng, Sammenhold og Synergier, der optimerer processen og styrker forretningen.

Jeg kobler det faglige med det menneskelige ved at trække på min viden fra teknisk forståelse, kundeoplevelsen og digital forretningsudvikling til medarbejderglæde og trivsel. Det skaber både en bedre proces og bedre resultater.

Det har altid interesseret mig at nørde med alt det tekniske. Derfor navnet Another Nerd. Magien opstår, når det komplekse kan gøres helt simpelt. Jeg har en baggrund fra både større virksomheder som IBM, EG og Systematic, med mange forskellige type projekter. Det har givet mig bred erfaring med udviklingsprojekter og indblik i hele værdikæden fra idéen opstår til fuld implementering og kunden kan trykke på knappen – uden at gå på kompromis med arbejdsglæde og trivsel.

Jeg har tidligere fungeret som ambassadør og bestyrelsesmedlem for DigiPippi og jeg brænder for at øge andelen af kvindelige rollemodeller i IT-branchen.

Du kan altid sende mig en mail på ac@anothernerd.dk

Another Nerd
Strandlodsvej 27H, 3. tv
2300 København S
CVR: 42026220

Vil du vide mere?

Omtaler af eller med mig

Børsen

Jeg er case, i en artikel omkring selvstændige og Pension.

De Agile Rødder

Jeg taler om komplekse IT projekter, og hvor jeg mener problemerne opstår.

Netværkeren

Jeg har skrevet en tema artikel omkring min store passion Kommunikation & IT.

Digitale Damer

Jeg taler om drømmen om det selvstændige liv, og kommer med gode råd til andre med samme drøm.

Netværkshistorier

Jeg snakker med Camilla om min bog, hvordan den er blevet til og netværkshistorier.

Scroll to Top