Hvordan kan jeg bedst hjælpe dig og dine kollegaer videre?

Vil du arbejde sammen med mig?

Foredrag

Foredrag findes i 2 ‘prisklasser’ enten standard eller tilpasset. Et standard foredrag, er et foredrag jeg har holdt mange gange før, som jeg ved giver dig noget med hjem.

Et tilpasset foredrag er tilpasset jeres behov og ønsker, med flere unikke elementer, der taler ind i din hverdag.

Workshops

Workshops findes i 2 ‘prisklasser’ enten standard eller tilpasset. En standard workshop, er genbrug af formater, jeg har brugt mange gange før, som jeg ved giver mening i praksis.

En tilpasset workshop er tilpasset jeres behov og ønsker, med flere unikke elementer, der taler ind i jeres hverdag.

Forløb

100% tilpasset, det kan være et længere forløb på 4 uger eller 1/2 år, hvor der både er workshops, foredrag og coaching.

Første del vil altid være et mindre afklarende ‘forløb’, hvor vi sammen finder ud af, hvad I har brug for.

Hvad siger deltagere og gæster?

Deltagerene går glade hjem. Another Nerd er en fantastisk facilitator og sparringspartner i alle de forskellige frivillige netværksmøde vi deltager i sammen. Det giver os endnu bedre møder med højt fagligt indhold.

Christian Gram
Deltager på Scrum Master Clinic CPH om Retrospective

Jeg synes det var en ganske god oplevelse at være med. Det var sjovt, interimistisk og hyggeligt. Det gør det nemt at dele når man føler sig hjemme og godt tilpas.

Mikkel Birkeholm
Gæst i ‘Udviklere er også Mennesker’ podcasten

Som facilitator skaber Anne Cathrine altid en dejlig stemning. Her sikre hun at vi kommer sikkert igennem emnet som hun facilitere og som afrunding, sikre hun at vi har højt humør og fornyet energi.

Kim Ørsted
Deltager på Scrum Master Clinic Copenhagen om Psykologisk Tryghed

Hvordan kan slides se ud?

Det kan være svært at give en lille smagsprøve af hvad jeg kan og gør. Når det er workshops, har jeg meget fokus på tilstedeværelsen og nuet, og tilpasser emner og indhold, efter samtalen.

Du kan nedenfor se forskellige slides jeg bruger, det er et meget begrænset billede – men skriv endelig en mail, hvis du har lyst til at se mere.

Hvem er jeg?

Anne Cathrine Wind Fallesen

Jeg er småbesat af koblingen mellem det menneskelige og det faglige, hvordan det er, at vores personligheder påvirker vores arbejde så meget, og hvorfor det kan blive kompliceret, når man er mange fagligheder der arbejder sammen.

Jeg har konstant oplevet behovet for at kommunikere på en bedre måde.

Baseret på 10 års erfaring som blandt andet forretningsanalytiker, User Experience specialist, Scrum Master, Product Owner og Agil Coach for knivskarpe udviklerteam.

Jeg kombinerer viden fra adfærdsdesign, psykologi, sprog, kommunikation og min forståelse for forretningen.

Med et fokus om, at jo bedre vi arbejder sammen, jo højere er trivslen, jo bedre produkter skaber vi, og jo bedre bundlinjer vil der være på arbejdspladsen.

AC med Bogen i hænderne

PRISER & PRAKTIK

Den Nemme

(få et lille skud inspiration)

Fra:
7.500 kr
+ moms

Den Sjove

(tilpasset indhold og format)

Fra:
10.500 kr
+ moms

Den Vilde

(100% tilpasset længerevarende forløb)

Fra:
30.000 kr
+ moms
Scroll to Top