Services

Another Nerd, tilbyder forskellige former for services. Den røde tråd gennem det hele er respekten for mennesket i sammenhold med forretningslivet. Fokus er primært på IT / Tech / Digitale fagområder i sammenhæng med dig som person eller din virksomhed.

Jeg er altid klar på at tage en snak om dine/jeres behov.

Parterapi for udviklingsteams

Optimering og udvikling af teams, med fokus på udviklingsteams. Gode produkter, bliver lavet af teams der arbejder godt sammen.

Relevant for alle teams større end 5 mennesker, der arbejder med IT. Fokus er på udviklingsteams, men der kan også arbejdes med teams der har grænseflader til udviklingsteams.

Forretningsudvikling / Sparring

Hjælp til at få din idé ud af starthullerne og konverteret til et produkt eller service. Optimering af processer og facilitering af innovationsforløb, med fokus på konkrete løsninger

Ideel for solo-selvstændige der mangler sparring. Relevans for virksomheder med behov for nytænkning og innovative processer.

Coaching / Rådgivning / Mentoring

Inden for IT branchen kan det til tider være svært at finde sin hylde. Jeg tilbyder at hjælpe med karrieren, uddannelsesvalg eller noget helt 3. Fokus er dog på dig og dit arbejdsliv, ikke på privatlivet.

Brugbar for individer der står ved en skillevej, eller ledere der har behov for at udvikle deres praksis.