Udviklere er også mennesker

Velkommen til, podcasten “Udviklere er også mennesker”, er en podcast om misforståelser, teknologi og mennesker. Det er også en bog skrevet af mig, Anne Cathrine Wind Fallesen, jeg også vært på podcasten.

Denne podcast er til dig, der ikke nødvendigvis har en baggrund i IT, men gerne vil forstår mere om hvad der egentlig sker på IT projekter, som du måske selv er en del af.

Personligt drømmer jeg om et bedre samarbejde, på tværs af fagligheder. Jeg har oplevet mange små og store misforståelser, som ofte kan have store påvirkninger på et projekt, hvis det ikke opdages i tide. Dette tror jeg ikke nødvendigvis kun er ift. IT, men det er her min passion ligger. Fra jeg som barn sad og designede tøj til min barbie på min fars computer, til jeg på universitetet skrev de første linjer kode, har teknologien fascineret mig. Jeg elsker teknik, men jeg elsker endnu mere, når jeg ser andre få det samme glimt i øjnene, når de begynder at forstå teknikken.

Denne podcast, vil i første sæson fokusere, på de misforståelser jeg beskriver i bogen, men med nye vinkler. Jeg vil interviewe forskellige gæster, om deres oplevelser med IT projekter, deres forhold med teknologi og deres personlige historier.

Jeg håber jeg kan gøre IT mere forståeligt, også for dig!

Det hele starter med forståelse

Vi tænker alle forskelligt