Udviklere er også mennesker (e-bog)

75,00 kr.

“Udviklere er også mennesker – Minimering af problemer på IT-projekter ved at skabe et fællessprog” er bogen skrevet til dig der sidder på et IT-projekt, uden en uddannelse eller baggrund inden for IT.

Garanteret sikker betaling

Beskrivelse

“Udviklere er også mennesker – Minimering af problemer på IT-projekter ved at skabe et fællessprog” er bogen skrevet til dig der sidder på et IT-projekt, uden en uddannelse eller baggrund inden for IT. Den er skrevet til dig, der har svært ved at finde ud af, hvor du skal starte, hvad du bør vide og hvordan du i praksis kan blive klogere. Fokus er primært på hvad jeg kalder udviklingsprojekter, men kan læses af alle med en nysgerrighed for at vide mere.

Bogen tager dig igennem min egen personlige rejse på komplicerede og udfordrende IT-projekter, ved først at introducere dig, for nogle misforståelser, jeg ofte har oplevet.

Dernæst præsentere jeg dig, for min egen model for forståelse og kommunikation af IT baseret på et hus metafor.

Sidste del fokuserer på de praktiske elementer i en udviklingsproces, og hvordan man kan bruge huset, afhængig af hvor man er.

OBS – samme bog, bare den digitale versionen. Du modtager bogen i PDF og fixed epub format. Epub er fin til Apple Books, men ikke til andre e-læsere, desværre. EPUB filen er til orientering lagt i en zip mappe, du downloader derfor en ‘hel’ mappe.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Udviklere er også mennesker (e-bog)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forsiden af bogen Udviklere er også menneskerUdviklere er også mennesker (e-bog)
75,00 kr.
Scroll to Top